CAD Cam Malo sasak susuk

Pondok Description:

CAD Cam Malo susuk sasak: Sadaya on 4 atawa sakabéh on 6 pinuh sasak Arch susuk ieu dirojong ngaliwatan 4 atawa 6 implants, kalawan struktur logam giling ku mesin panggilingan. Eta nyadiakeun estetika alus teuing, fungsi kacida tahan banting sarta nilai ékonomi.


jéntré produk

Tags produk

CAD Cam Malo susuk sasak: Sadaya on 4 atawa sakabéh on 6 pinuh sasak Arch susuk ieu dirojong ngaliwatan 4 atawa 6 implants, kalawan struktur logam giling ku mesin panggilingan. Eta nyadiakeun estetika alus teuing, fungsi kacida tahan banting sarta nilai ékonomi.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!