Tentang Kami

Foo Tian dental Lab, ayana di kota Shenzhen Cina, nyaéta layanan lab pinuh kalayan leuwih 100 technicians. Salaku hiji lab certificated ISO, urang ngahususkeun dina fabrikasi sarta pangiriman timely logam rupa keramik makuta sarta sasak restorations, Emax makuta sarta veneer, makuta zirconia na sasak, susuk, dentures, frameworks casting parsial, penjaga wengi, penjaga olahraga, tur orthodontic séjén alat.
Salaku dental laboratorium-layanan pinuh, urang proudly bisa disebutkeun urang geus mastikeun anut ka komitmen urang dina méré restorations dental luar biasa dina dasar konsisten tur dina jangka waktu dijadwalkeun. Kami technicians kacida terampil ngakuan pentingna nyieun esthetics nu ngasupkeun fit tepat kalawan penampilan alam pikaresepeun. Urang ogé butuh kareueus dina layanan pribadi nu exemplary kami disadiakeun.
Naon deui, urang moal bisa ngan nyieun perkara kalawan tayangan silicone anjeun atanapi model batu, tapi ogé bisa nyieun perkara kalawan file stl scan Anjeun. Anjeun ngan perlu ngirim payil scan ka email kami, maka kami baris nyieun modél dicitak tur nyieun perkara dina modél dicitak.
Mun anjeun tempo outsourcing karya anjeun sarta pilari a lab dental dipercaya, anjeun datang ka tempat katuhu.

1. delivering kualitas internasional karya laboratorium dental.
2. Paké ngan CE atanapi FDA disatujuan bahan.
3. waktu turnaround Fast.
4. Nyadiakeun layanan pribadi exemplary.
5. Ngaronjatkeun Constant kaahlian ngaliwatan pendidikan jeung pelatihan.
6. nganut téhnologi pang anyarna.
7. Jieun klien kami kalapa di pasar maranéhanana.
8. diaransemén haratis lamun sagala masalah hal alatan lepat urang.

certifaication11



WhatsApp Online Chat!