• kualitas

    kualitas

    Delivering kualitas dental karya laboratorium internasional
  • palayanan

    palayanan

    Nyadiakeun layanan pribadi exemplary
  • material

    material

    Paké ngan CE atawa bahan FDA disatujuan

CAD Cam susuk

Tibatan investasi na casting pikeun struktur logam tina pinuh sasak Arch susuk, urang nyieun struktur logam tina sasak Arch susuk pinuh di jalan CAD Cam, ayeuna teh giling ku mesin panggilingan, nu bisa mastikeun precision jeung akurasi luhur. Eta ngahurungkeun kaluar janten leuwih hade, sabab salawasna cocog sampurna tanpa pangaluyuan leutik.
  • CAD Cam Malo Full Arch susuk Sasak
  • CAD Cam Malo susuk Sasak
  • Pinuh Arch Zirconia susuk Sasak
  • Pinuh Arch susuk Sasak
  • Guide Bedah susuk

digital

Ngaco dipikagaduh makuta susuk dijieun kalayan file scan digital. Kami teu ukur bisa nyieun crowns na sasak di jalan konvensional, tapi ogé bisa nyieun dina cara canggih kalawan file scan digital. Ieu pohara merenah pikeun duanana dokter gigi tur pasien, sakumaha dokter gigi teu kedah nyandak tayangan silicone kawas aranjeunna salawasna ngalakukeun, tapi ukur nyandak file scan tina sungut sabar urang, sarta penderita moal boga badag trays gambaran silicone nempatkeun jero sungut maranéhanana.
  • Model Jeung gambaran Scan
  • Intra-lisan Scan
  • Software / Desain
  • Caremic
  • Ahir Hasil sampurna

Dulang transparan

Anjeun nalangsara ti huntu henteu rata tur teuing embarrassed mun némbongkeun huntu anjeun? Naha rék huntu sampurna jeung malah? Ayeuna baki transparan dijieun ku Anu Tian dental Lab ti Shenzhen Cina bisa mantuan anjeun. Perlakuan baki transparan ngalibatkeun hiji orthodontist atanapi dokter gigi, atawa kalayan sistem home basis, baé sorangan, nyokot kapang huntu sabar urang, nu geus dipaké pikeun creat a scan huntu digital. Modél komputerisasi nunjukkeun hambalan antara posisi huntu arus jeung dipikahayang, sareng trays anu dijieun pikeun tiap tahap. Biasana unggal baki transparan kudu weared pikeun 1 atanapi 2 minggu, teras ngaganti eta kalawan sejen. Sanggeus maké sagala trays, teras anjeun bakal meunang hasil ahir endah tur malah huntu mibanda seuri sampurna. Ieu sagemblengna transparan, nu ngajadikeun éta leuwih wijaksana ti braces logam. Jalma biasana teu aya bewara eta.
  • perlakuan baki transparan
  • tos rengse transparan
  • Naha rék huntu sampurna jeung malah?
  • Ayeuna baki transparan dijieun ku Anu Tian dental Lab ti Shenzhen Cina bisa mantuan anjeun.

Pinuh keramik Putra

Hiji makuta zirconia mangrupakeun tipe populér tina crownwhich sadaya-keramik anu dipaké pikeun ngaronjatkeun penampilan toothwhich a geus jadi patri atanapi disfigured leuwih taun. Aranjeunna awét, gampang mun teu ngagem tur panjang langgeng.
  • Pinuh kontur Zirconia
  • Crowns Zirconium bisa dibenerkeun maké Tradisional dental Cements
  • Kontur pinuh Zirconia Putra
  • Non-prep E-max veneers
  • Zirconia nyaéta logam-bebas, nu nyegah darkening sabudeureun wewengkon gingival
pasangan-4
pasangan-5
pasangan-3
pasangan-02
pasangan-1
pasangan-5
pasangan-4

WhatsApp Online Chat!