Dërgo një parcelë

Faleminderit për të na zgjedhur si partneri juaj. Ne jemi të sigurt dentistët tuaja dhe pacientët do të jenë të kënaqur me veprat tona. Tani le të shkojnë në pikat që ju duhet të i kushtoj vëmendje të, kur ju të na dërgoni punon:
1) udhëzime rast.

1.Ju lutem na tregoni se çfarë standardi juaj është, si frëngji (të hapur, të afërt ose normale), kontakti proximal (të rënda apo të lehta ose jo-kontakt), kontakt okluzale (të rënda, të lehta, apo të hapur), hije, dizajn margin (metal gjuhësor diferencë, nuk ka diferencë metal, ose harton të tjera), nëse do të njollë çarje okluzale, etj
2.Nëse ju nuk keni udhëzim fletë, ju lutem klikoni këtu për ta shkarkuar. xls
2) thirrje FedEx, UPS, ose DHL.

1.Fill jashtë etiketë të anijeve (ju lutemi shkruani adresën tonë dhe numrin e kontaktit të saktë).
2.Ju lutemi mos përdorni paketë shumë të madhe në qoftë se ju të dërgoni vetëm pak raste si ngarkuar mallrave do të jenë të lidhura me madhësinë e paketës.
3. të përgatisin fatura proforma.
3) Tani se çfarë ju duhet të bëni është vetëm duke pritur për punimet që do të vijnë mbrapa ...WhatsApp Online Chat!