Rreth nesh

Foo Tian Dental Lab, gjendet në qytetin Shenzhen të Kinës, është një laborator të plotë të shërbimit me mbi 100 teknikë. Si një laborator certifikuar ISO, ne e specializuar në fabrikimin dhe shpërndarjen në kohë të metalike gjobë qeramike kurorë dhe urë restaurimet, Emax kurorë dhe rimeso, zirconia kurorë dhe urë, implant, protezat, kornizat pjesshme hedh, rojet e natës, rojet sportive, dhe të tjera ortodontik pajisje.
Si një laborator dentar të plotë të shërbimit, ne me krenari mund të themi ne duhet të respektohen në mënyrë rigoroze të angazhimit tonë në sigurimin restaurimet dentare pabesueshme mbi një bazë të qëndrueshme dhe në kohën e caktuar. Teknikët tanë shumë të aftë të njohin rëndësinë e krijimit të estetiken që përfshijnë një përshtatje të saktë me një pamje tërheqëse natyrore. Ne gjithashtu krenohemi në shërbim shembullor personal ne e dhënë.
Për më tepër, ne nuk mund të bëjë vetëm rastet me përshtypjet tuaja silikoni apo modele guri, por gjithashtu mund të bëjë raste me fotografi tuaj scan STL. Ju vetëm duhet të dërgoni fotografi scan për të email-it, atëherë ne do të bëjmë model të shtypura dhe të rasteve në modelin shtypura.
Nëse jeni duke konsideruar outsourcing veprat tuaja dhe duke kërkuar për një laborator të besueshëm dentar, ju vijnë në vendin e duhur.

1. Shpërndarja cilësi ndërkombëtar punët laboratorike dentare.
2. Përdorni vetëm CE ose FDA miratuar materiale.
3. kohë kthesë të shpejtë.
4. Sigurimi i shërbimit shembullor personal.
5. Përmirësimi i vazhdueshëm i aftësive përmes edukimit dhe trajnimit.
6. Miratimi teknologjinë më të fundit.
7. Bëni klientët tanë të konkurrues në tregun e tyre.
8. Remake për të lira në qoftë se çdo problem rast për fajin tonë.

certifaication11WhatsApp Online Chat!