• cilësi

  cilësi

  Shpërndarja e punimeve me cilësi dentare ndërkombëtare laboratorike
 • shërbim

  shërbim

  Duke siguruar shërbim shembullor personale
 • material

  material

  Përdorni vetëm CE apo materiale aprovuar FDA

CAD CAM Implant

Në vend të investuar dhe të hedh për strukturën metalike të plotë urës harku implant, ne kemi bërë strukturën metalike të urës plotë Arch implant në mënyrë CAD CAM, kjo është milled nga frezë, e cila mund të bëjë saktësi sigurt të lartë dhe saktësi. Ajo kthehet të jetë shumë më të saktë, pasi ajo gjithmonë e aftë të përkryer pa ndonjë përshtatje të vogla.
 • CAD CAM Malo Full Arch Implant Bridge
 • CAD CAM Malo Implant Bridge
 • Full Arch Zirconia Implant Bridge
 • Full Arch Implant Bridge
 • Implant Surgery Guide

dixhital

Screwed mbajti implant kurorën e bërë me fotografi dixhitale skanimit. Ne jo vetëm që mund të bëj një kurorë dhe urave në mënyrë konvencionale, por gjithashtu mund të bëjë në mënyrë të avancuar me fotografi dixhitale skanimit. Kjo është shumë i përshtatshëm për të dy dentistët dhe pacientët, pasi dentistët nuk kanë nevojë për të marrë përshtypjet silikoni si ata gjithmonë bëjnë, por vetëm të marrë fotografi scan nga goja e pacientit, dhe pacientët nuk do të kenë të mëdha tabaka përshtypje silikoni vënë brenda gojën e tyre.
 • Model And Impression Scan
 • Intra-oral Skanimit
 • Software / Dizajn
 • Caremic
 • Perfect End Result

Tray transparente

A keni vuajtur nga dhëmbët pabarabartë dhe shumë të zënë ngushtë për të treguar dhëmbët tuaj? A doni dhëmbë të përsosur dhe madje? Tani tabaka transparent bërë nga Foo Tian Dental Lab nga Shenzhen të Kinës mund të ju ndihmojë. Trajtimi transparent tabaka përfshin një ortodont ose dentist, ose me sisteme shtëpi me bazë, personi vetë, duke marrë një myk të dhëmbëve e pacientit, e cila është përdorur për të creat një hetim dhëmb dixhitale. Modeli i kompjuterizuar sugjeron faza midis pozicioneve të tanishme dhe të dëshiruar dhëmbët, dhe tabaka janë krijuar për çdo fazë. Normalisht çdo tabaka transparent duhet të weared për 1 ose 2 javë, pastaj të zëvendësojë atë me një tjetër. Pas veshur të gjitha tabaka, atëherë ju do të merrni rezultatin mahnitshme përfundimtar dhe madje edhe dhëmbët me buzëqeshje të përsosur. Kjo është plotësisht transparente, e cila i bën ata shumë më të matur se formatimin e teksteve metalike. Njerëzit zakonisht nuk e vërejnë ata.
 • trajtim transparent kuti
 • plotësisht transparent
 • A doni dhëmbë të përsosur dhe madje?
 • Tani tabaka transparent bërë nga Foo Tian Dental Lab nga Shenzhen të Kinës mund të ju ndihmojë.

Full qeramike Crown

Një kurorë zirconia është një lloj të popullarizuara të crownwhich gjitha-qeramike është e veshur për të përmirësuar pamjen e një toothwhich është bërë me njolla ose shpërfytyruar me kalimin e viteve. Ata janë të qëndrueshme, të lehtë për të veshin dhe të gjata që zgjasin.
 • Full Contour Zirconia
 • Kurorat Zirconium mund të jetë fikse duke përdorur tradicionale Dentare çimento
 • Contour Full Zirconia Crown
 • Non-Prep E-max veneers
 • Zirconia është metalike-free, e cila pengon errësuar rreth zonës gingival
partner-4
partner-5
partner-3
partner-02
partner-1
partner-5
partner-4

WhatsApp Online Chat!