Kirimi bingkisan

Thanks kanggo milih kita minangka partner. Kita manawa Dokter waos lan patients bakal wareg karo karya kita. Saiki ayo kang pindhah menyang TCTerms sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo nalika ngirim kita dianggo:
1) instruksi Case.

1.Please kita ngomong apa standar iku, kaya embrasure (mbukak, cedhak utawa normal), kontak proksimal (abot utawa cahya utawa non-kontak), kontak Occlusal (heavy, cahya, utawa mbukak), iyub-iyub, wates desain (logam lingual wates, ora wates logam, utawa designs liyane), apa kanggo rereged celah Occlusal, etc.
2.If sampeyan ora duwe instruction sheet, mangga klik ing kene kanggo ngundhuh. Xls
2) No. FedEx, UPS, utawa DHL.

1.Fill metu label shipping (please nulis alamat kita lan nomer kontak bener).
2.Please ora nggunakake paket gedhe banget yen ngirim mung sawetara kasus minangka daya barang bakal related to ukuran paket.
3.Prepare proforma invoice.
3) Saiki apa sing perlu kanggo nindakake mung nunggu karya teka bali ...



Tampilan Online Chat!